O nama

Zašto nam dati povjerenje?

Transparentnost i interesi klijenata su nam na prvom mjestu. Uz proaktivnu komunikaciju bit ćete podržani tijekom cjelokupnog pravnog puta.

Križanović & partneri

Povijest

Odvjetničko društvo Križanović & Partneri utemeljeno je 2021. godine, a nastalo je iz samostalnog ureda odvjetnika Milka Križanovića koje djeluje od 2010. godine, a koje je klijentima uspješno pružalo pravnu pomoć u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske i aktima Hrvatske odvjetničke komore. Društvo je osnovano s namjerom pokretanja odvjetničke prakse koja će u Hrvatskoj i inozemstvu pružati pravnu podršku u skladu s najvišim standardima odvjetničke struke kako inozemnim tako i domaćim klijentima.
Stalno usavršavanje i suradnja s odvjetničkim društvima na globalnom tržištu osigurava nam da našim strankama pružimo optimalna rješenja za njihove poslovne izazove kako u Hrvatskoj, tako i šire.

Iskustvo i ekspertiza

U nastojanju da svojim klijentima pružimo ekspertnu pravnu podršku u poslovanju surađujemo sa brojnim javnobilježničkim uredima, ovlaštenim revizorima, sudskim tumačima, poreznim savjetnicima, konzultantskim kućama i uglednim odvjetničkim društvima.
Upravo timski rad i bliska suradnja unutar društva omogućava nam da na najbolji način koristimo bogato iskustvo i znanje partnera, kao i različite pristupe cjelokupnog tima, koji svojim strankama pruža kvalitetnu i sveobuhvatnu uslugu. Predvođeni stručnjacima u različitim pravnim područjima, gradimo tim mladih i perspektivnih ljudi koji su zalog održive kvalitete i uspješne poslovne perspektive u bliskoj i daljoj budućnosti.

Specijalnost

Primarno smo specijalizirani za područja kaznenog prava, trgovačkog prava, naplate potraživanja, radnog i ugovornog prava, autorskog prava, zemljišnoknjižnog prava, naknade štete, prava tržišnog natjecanja te stečajnih postupaka kao i u ostalim područjima prava vezanim uz poslovanje trgovačkih društava.

Vrhunski tim

Naš tim čine stručne, visokoobrazovane osobe koje na dinamičan i kreativan način profesionalno i pravovremeno pružaju različite usluge i sveobuhvatnu pravnu podršku svim klijentima poštujući njihove osobitosti i pravne potrebe. Takva razina posvećenosti potrebama klijenata nam je prioritet i zahvaljujući tome postižemo izvrsne rezultate te gradimo poslovne odnose s našim klijentima.

Nazovite nas

Zatražite sastanak!​